Sponsorkliks

Sponsorkliks, gratis Sponsoren!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Scoutinggroep De Bevers, zonder dat het u een cent extra kost!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en wij ontvangen geld in de clubkas.
Via de categorieƫn boven in het menu op onze eigen SponsorKliks pagina kunt u bij diverse webwinkels als

en nog veel meer bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!

U kunt ook de links hierboven of in het menu van deze site gebruiken!

Wilt u Scoutinggroep De Bevers ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Scoutinggroep De Bevers. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Scoutinggroep De Bevers een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van uw Scoutinggroep de Bevers. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert wij hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!