Verhuur

Ons clubhuis is te huur voor scoutinggroepen en scholen. Het is de ideale locatie voor het zomerkamp en een combinatie van stad en buiten. Het is gelegen in het stadspark Staddijk aan de rand van Nijmegen vlakbij recreatiegebied De Berendonck en de Overasseltse en Hatertse Vennen.

Ons clubhuis is te huur voor diverse activiteiten op die momenten dat onze eigen groep daar geen last van heeft. Om die reden is ons clubhuis buiten schoolvakanties niet te huur op de vrijdagavond, zaterdagoverdag en zaterdagavond. In overleg kan hier van afgeweken worden. Daarbij geldt: hoe vroeger u probeert te reserveren, hoe groter de kans is dat wij ons programma kunnen aanpassen.

De keuken beschikt over een groot fornuis met daarnaast nog twee aparte branders zodat er ook voor grotere groepen gekookt kan worden. Een koel- en vrieskast zijn aanwezig, evenals douche gelegenheid. Aangrenzend aan het clubhuis ligt de kampvuurplaats en een ruim speelveld.

Verhuur informatie en aanvragen

Gebruik het verhuur formulier voor meer informatie over het gebouw, de verhuur daarvan of om te reserveren. Voor overige verhuur vragen kan worden gemaild: verhuur@scoutinggroepdebevers.nl

Verhuur Agenda

Deze agenda is experimenteel. Het kan zijn dat de informatie op deze pagina niet correct of volledig is. Neem daarom voor informatie contact op met de gebouwbeheerder.

februari 2024

madiwodovrzazo
1
2
3
  • Verhuur
4
  • Verhuur
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
  • Bezet
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29